Joomla gallery by joomlashine.com

Promo Munka képek

Létrejött a Nyíregyházi Szakképzési Centrum

Az ország 44 szakképzési központjához hasonlóan 2015. július 1-től Nyíregyházán is megalakult Nyíregyházi Szakképzési Centrum. 

Az új működtetési rendszert a szakképzési intézmények hatékonyabb, összehangoltabb működésének elősegítésre és a gazdasági-piaci szereplők képzési igényeinek gyorsabb és rugalmasabb kielégítésére hozta létre a Nemzetgazdasági Minisztérium. 

A szakképzési centrum fő feladataként szakiskolai és szakközépiskolai nevelést-oktatást, HÍD programok keretében folyó képzést folytat, esti, levelező formájú felnőttoktatást, valamint kollégiumi nevelést és gimnáziumi képzést is ellát. 88 szakmát sajátíthatnak el nyíregyházi, tiszavasvári és tiszalöki tagintézményeiben a tanulni akaró fiatalok. 

Felnőttképzési tevékenységet is végez a szakmai képzésbe bekapcsolódó álláskereső, szakmát váltani kívánó, új szakmát szerezni akaró felnőttek számára. Tovább >>

Csatlakozz hozzánk!

Tekintsd meg szakképesítéseinket!

Évnyitó

Kedves Diákok!Az évnyitót az első tanítási napon, szeptember 1-én tartjuk. Kérünk Benneteket, hogy az ünnepi alkalomnak megfelelően jelenjetek meg: fehér felsőben és sötét nadrágban / szoknyában.

Az aulában tájékozódjatok arról, hogy melyik teremben lesztek ezen az első tanítási napon. Reggel a kijelölt tanterem előtt várjátok az osztályfőnököt. Innen, a teremből fogtok – az osztályfőnökötökkel együtt – közösen kivonulni az évnyitóra.

Eredményes tanévet kívánunk:

                           Az iskola valamennyi dolgozója

1. oldal / 14

Közösségi oldalaink

    

Bejelentkezés

Ki van itt?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Free business joomla templates